FAQ

Hier vind je alle antwoorden op de meest gestelde vragen. Wordt jouw vraag niet beantwoord, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice.


Verzendvoorwaarden

Alle bestellingen worden gratis en zonder bijkomende kosten verzonden.

Bij alle producten staat de levertijd vermeld.

Dat hangt van de bestelling af. Indien de mogelijkheid het biedt, alles in een pakket bijelkaar te verpakken, doen wij dit natuurlijk. Eén ding is zeker: Of het nu apart of samen verpakt wordt, de verzending is gratis.

Retouren

1)Bestellingen bij Dodax zijn in principe definitief en de ontvanger is tot afname verplicht.

2) De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van redenen ontbinden en terug sturen. Het retourzenden is uitgesloten bij bepaalde producten om hygiënisch redenen.
CD's, DVD's, vinyl etc etc , voorzover ongebruikt, niet geopend of verzegeld, en in de originele verpakking kunnen te allen tijde retour gestuurd worden.
In geval van produkten welke niet voor retour zending in aanmerking komen ( bijvoorbeeld door middel van downloads, digitale boeken, etc).

3) Kapotte of verkeerd geleverde producten worden , indien mogelijk, door Dodax omgeruild. Is ruilen niet mogelijk, dan mogen beide partijen de transactie ongeldig verklaren.

4) De kosten en risico voor het terugzenden zijn voor de consument, tenzij de geleverde produkten niet conform de bestelling zijn.

Ons retour adres is:

Dodax / Retouren
Sourethweg 5E
6422 PC Heerlen
Nederland

Betalingsmogelijkheden

U kunt een van de volgende methoden gebruiken:

Kredietkaarten:

American Express Diners Discover JCB Maestro Master Card Visa

Overige mogelijkheden:

PayPal iDeal

Heeft u nog hulp nodig?

Wanneer u nog geen antwoord heeft gevonden op uw vraag, verzoeken wij U contact opnemen met onze klantenservice.

We gebruiken cookies op onze website om onze diensten efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. Selecteer daarom "Accepteer cookies"! Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.