GRATIS VERZENDING - GEEN MINIMALE AFNAME - VEILIG BETALEN - RUIME KEUZE - SCHERPE PRIJZEN Heb je hulp nodig?

Playstation 4 Rayman Legends PS Hits

door Ubisoft - Verkocht door Dodax
Staat: Nieuw
€ 21,99
Incl. BTW - Gratis verzenden
Ubisoft Playstation 4 Rayman Legends PS Hits
Ubisoft - Playstation 4 Rayman Legends PS Hits

Vind je dit product leuk? Verspreid het nieuws!

€ 21,99 incl. btw
Alleen 1 items beschikbaar Alleen 10 items beschikbaar
Levering: tussen 2020-12-08 en 2020-12-10
Verkoop en verzending: Dodax

Beschrijving

Rayman, Jump 'n' run wedstrijd van het jaar en winnaar van tal van artistieke en muzikale prijzen, verschijnt met een nieuw avontuur.

Rayman, Globox en de Teensies zwerven een magisch bos wanneer ze ontdekken een mysterieuze tent met een reeks van verleidelijke schilderijen. Bij nader inzien, ze beseffen dat elk beeld lijkt het verhaal van een mythische wereld te vertellen. Lange staren ze naar het beeld van een middeleeuws landschap waarin ze plotseling worden getrokken.

Plotseling bevinden zij zich in een nieuwe wereld weer en het avontuur kan beginnen. De bende moet rennen, springen en vechten door de wereld om hun bestemming te bereiken en om het mysterie achter elk van de legendarische beelden te ontrafelen.

• 3D Boss Battles: De belangrijkste tegenstanders Rayman's bende tegen een enorm voordeel: een extra dimensie. Draken en andere epische wezens kunnen aanvallen vanuit alle richtingen, dus je moet echt op de bal om ze te verslaan.
• Nieuwe uitdagingen: Miss vereisen met je vrienden in een verscheidenheid van uitdagingen die vaardigheid en tempo. Kijk naar de leaderboards om te zien welke rang u internationaal innemen.
• Rayman rotsen. Bounce op het ritme van een drum beat voor bas en abseil van het geluid van de gitaar. Timing en ritme zijn de sleutel tot succes in deze musical kaarten. Laten we eens zien of je hebt de ingrediënten voor een echte-Jump 'n' Run helden.

Productdetails

DUIN 15NQPTR8JHQ

GTIN 4012160266178

€ 21,99
We gebruiken cookies op onze website om onze diensten efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. Selecteer daarom "Accepteer cookies"! Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.