GRATIS VERZENDING - GEEN MINIMALE AFNAME - VEILIG BETALEN - RUIME KEUZE - SCHERPE PRIJZEN Heb je hulp nodig?

Playstation 4 Plants vs. Zombies 2

door Electronic Arts - Verkocht door Dodax
Staat: Nieuw
€ 21,99
Incl. BTW - Gratis verzenden
Electronic Arts Playstation 4 Plants vs. Zombies 2
Electronic Arts - Playstation 4 Plants vs. Zombies 2

Vind je dit product leuk? Verspreid het nieuws!

€ 21,99 incl. btw
Alleen 1 items beschikbaar Alleen 7 items beschikbaar
Levering: tussen 2021-03-17 en 2021-03-19
Verkoop en verzending: Dodax

Beschrijving

De gekste, grappigste en meest intuïtieve shooter in het universum!

The Battle for Zomburbia ...
Download de erwtenschieters door en maak je klaar voor de gekste, grappigste shooter in het universum: Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. Dr. Zomboss heeft de buitenwijken overwonnen en draaide haar in een plant-free paradijs voor zombies. Maar nu de planten in het offensief gaan - de nieuwe kruid attack mode voor 24 spelers ze proberen om hun territorium terug te winnen. En in co-op-modus voor 4 spelers of in single player mode, kunt u kiezen welke kant je speelt. Met de nieuwe game modes, character classes en veel humor Plants is vs. Zombies Garden Warfare 2 een oorlogsverklaring aan de ernst van het leven (en uw vrienden, als je uitdagend)!

Planten aanval: Het dragen eerste keer in de geschiedenis van de serie de strijd om de zombies. Ga naar de gloednieuwe 24-player mode "Kraut aanval" op de offensieve of defensieve Zomburbia als een zombie co-op "begraafplaats commando" voor 4 spelers.

Game personages uit alle tijdperken: Met 14 character classes en meer dan 100 speelbare planten en zombies uit het verleden, heden en toekomst, deze botanische Plink levert nog meer strategische diepgang.

Games op je eigen manier: Ervaar gek online gevechten voor 24 spelers gebruikt in de "kruid aanval" en "tuinen en begraafplaatsen." Vecht alleen tegen de computer of met vrienden in split-screen co-op mode die beschikbaar is voor elke game mode.

Een levend PvZ World: The war for Suburbia is in volle bloei. Nooit de kaarten werden ontworpen humoristische en persoonlijk - wandeling door Zomboss-geïnfecteerde steden, opstijgen in betwiste luchtruim en ontdek veel verborgen geheimen.

Productdetails

DUIN FT010MG2H9K

GTIN 4012160266284

€ 21,99
We gebruiken cookies op onze website om onze diensten efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. Selecteer daarom "Accepteer cookies"! Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.