Fotomodificatie van het bloed bij longkankerpatiënten

door Sheiko, ¿. ¿.
Staat: Nieuw
€ 67,99
Incl. BTW - Gratis verzenden
Sheiko, ¿. ¿. Fotomodificatie van het bloed bij longkankerpatiënten
Sheiko, ¿. ¿. - Fotomodificatie van het bloed bij longkankerpatiënten

Vind je dit product leuk? Verspreid het nieuws!

€ 67,99 incl. btw
Alleen 1 items beschikbaar Alleen 1 items beschikbaar
Levering: tussen dinsdag 31 mei 2022 en donderdag 2 juni 2022
Verkoop en verzending: Dodax

Andere koopmogelijkheden

1 Aanbieding voor € 67,99

Verkocht door Dodax

€ 67,99 incl. btw
Staat: Nieuw
Geen verzendkosten
Levering: tussen dinsdag 31 mei 2022 en donderdag 2 juni 2022
Bekijk andere koopmogelijkheden

Omschrijving

De complexiteit van het probleem van de immunocorrectie bij kankerpatiënten houdt zowel verband met het gevaar van stimulering van proliferatieve processen onder invloed van immunopreparaten als met de definitie van de rol en de plaats ervan in de complexe behandeling van maligne neoplasmen, waarvan vele methoden immunosuppressief zijn. In dit verband lijkt het gebruik van elektromagnetische straling in het optische bereik veelbelovend. Het artikel presenteert een originele methodologie die het mogelijk maakt om het organisme van patiënten met primaire inoperabele lokaal uitgezaaide longkanker van het 3-4e stadium van de ziekte te beïnvloeden, zodat de tumor wordt overgebracht naar een resectabele toestand, waardoor aspecifieke antitumorresistentie toeneemt en de toestand van cellulaire immuniteitsfactoren wordt beïnvloed. De verkregen resultaten getuigen van het feit dat fotomodificatie van het bloed van longkankerpatiënten de proliferatieve activiteit van lymfocyten bevordert, de expressie van hun differentiatie-receptoren verhoogt en de zuurstofonafhankelijke mechanismen van de bactericide activiteit van neutrofielen stimuleert. Het gebruik van fotomodificatie in de complexe behandeling van dergelijke patiënten, kan de doeltreffendheid van hun immunorevalidatie verbeteren.

Bijdragers

Schrijver:
Sheiko, ¿. ¿.
Zlatnik, ¿. Y.

Productdetails

Biografie:
Elena Aleksandrovna Sheiko. Sinds 1983 werkte zij in het Wetenschappelijk Onderzoeksinstituut voor Oncologie in Rostov-aan-Don als senior-onderzoeker van het laboratorium "Biofysica van kanker". Zij is sinds 1983 kandidaat in de Biologische Wetenschappen. Haar voornaamste onderzoeksgebied is kwantumgeneeskunde. Auteur van 230 wetenschappelijke publicaties, 14 octrooien voor uitvindingen, 5 methodische aanbevelingen.
Taal:
Nederlands
Vlaams
Aantal pagina’s:
140
Mediatype:
ingenaaid boek
Uitgever:
Uitgeverij Onze Kennis

Basisgegevens

Product Type:
Zakboek
Afmetingen pakket:
0.22 x 0.15 x 0.008 m; 0.254 kg
GTIN:
09786203563603
DUIN:
JNLD09H38MK
€ 67,99
We gebruiken cookies op onze website om onze diensten efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. Selecteer daarom "Accepteer cookies"! Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.