Wijsheid en leven

door Rop, Bernard Kipsang
Helaas uitverkocht.
We zijn echter al bezig met herbevoorrading.
Incl. BTW - Gratis verzenden
Rop, Bernard Kipsang Wijsheid en leven
Rop, Bernard Kipsang - Wijsheid en leven

Vind je dit product leuk? Verspreid het nieuws!

Omschrijving


De meesten van ons zijn er vandaag de dag van overtuigd dat we leven in een tijd die net voorafgaat aan de tweede komst van de Heer Jezus. Matteüs 24:37 zegt: "Maar zoals de dagen van Noach waren, zo zal ook de komst van de Zoon des Mensen zijn". De eerste kwaliteit die God wenst in elke bediening die Hij in deze End Times dispensatie aanroept, is wijsheid. God werkt volgens het principe van kwaliteit. Hij is niet de auteur van de verwarring. Daarom voedt God een priesterschap op dat bestaat uit mannen en vrouwen met een hoge integriteit die kwaliteiten van wijsheid, goed karakter en heiligheid zullen bezitten. Desalniettemin wordt ons geloof aangevallen door subtiel misleidende krachten van de duisternis van verheven geesten van mannen en vrouwen door verkeerde leerstellingen van demonen en ketterijen, waardoor het ware kerkelijke ambt wordt ondermijnd. Maar zij die onder Gods vleugels van bescherming blijven, worden niet geschaad, noch gevreesd voor het zogenaamde merkteken van het beest, de antichrist of het monster waarvan het aantal 666 is.

Bijdragers

Schrijver:
Rop, Bernard Kipsang
Sang, Godwin Kiprotich

Productdetails

Mediatype:
Taschenbuch
Uitgever van videogames:
Sciencia Scripts
Biografie:
Professor Bernard Kipsang Rop, doktor nauk, qwlqetsq docentom geologii i plodotwornym awtorom mnogih knig po hristianstwu, a takzhe po naukam o Zemle. V nastoqschee wremq on chitaet lekcii i prowodit issledowaniq na kafedre MMPE, JKUAT, Najrobi, Keniq.
Taal:
Flämisch
Aantal pagina’s:
192

Basisgegevens

Product Type:
Paperback book
Afmetingen pakket:
0.22 x 0.15 x 0.011 m; 0.336 kg
GTIN:
09786200884497
DUIN:
8Q2RA82SS3S
We gebruiken cookies op onze website om onze diensten efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. Selecteer daarom "Accepteer cookies"! Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.