Myelogram in macrofaag activatie syndroom

door Chakroun, Aya
Staat: Nieuw
€ 39,89
Incl. BTW - Gratis verzenden
Chakroun, Aya Myelogram in macrofaag activatie syndroom
Chakroun, Aya - Myelogram in macrofaag activatie syndroom

Vind je dit product leuk? Verspreid het nieuws!

€ 39,89 incl. btw
Alleen 1 items beschikbaar Alleen 1 items beschikbaar
Levering: tussen woensdag 1 juni 2022 en vrijdag 3 juni 2022
Verkoop en verzending: Dodax

Andere koopmogelijkheden

1 Aanbieding voor € 39,89

Verkocht door Dodax

€ 39,89 incl. btw
Staat: Nieuw
Geen verzendkosten
Levering: tussen woensdag 1 juni 2022 en vrijdag 3 juni 2022
Bekijk andere koopmogelijkheden

Omschrijving

Het beeld van hemofagocytose is niet specifiek noch constant tijdens het macrofaag activatie syndroom (MAS).Het doel van onze studie was te zoeken naar nieuwe cytologische criteria om de diagnostische oriëntatie te optimaliseren.Wij hebben dus een prospectieve evaluatieve monocentrische studie uitgevoerd. Gevallen van vermoedelijke MAS bij volwassenen die tussen juni 2017 en januari 2019 op de afdeling hematologie van CHU la Rabta werden gepresenteerd voor het uitvoeren van een myelogram, werden geïncludeerd. Vijfendertig beenmerg uitstrijkjes werden onderzocht bij diagnose. Een tweede lezing van de beenmerguitstrijkjes werd op geblindeerde wijze uitgevoerd om het aantal macrofagen/1000 gekernde elementen, de intensiteit van de hemofagocytose, de aard van de fagocytaire elementen alsmede de aanwezigheid van beelden van meervoudige fagocytose te bepalen. Uit het onderzoek bleek dat geen van deze bestudeerde cytologische parameters voorspellend was voor de diagnose. Richtlijnen voor het aflezen van myelogrammen bij patiënten met verdenking op MAS moeten echter nog worden vastgesteld.

Bijdragers

Schrijver:
Chakroun, Aya
Helali, Intissar

Productdetails

Biografie:
Dr. AYA CHAKROUNUniversitair ziekenhuisassistent in biologische hematologie in het Rabta-ziekenhuis in Tunis-Tunesië.Docent aan de Faculteit Geneeskunde van TunisDocent aan de Hogere School voor Gezondheidswetenschappen en Technologieën van Tunis
Taal:
Nederlands
Vlaams
Aantal pagina’s:
76
Mediatype:
ingenaaid boek
Uitgever:
Uitgeverij Onze Kennis

Basisgegevens

Product Type:
Zakboek
Afmetingen pakket:
0.22 x 0.15 x 0.005 m; 0.159 kg
GTIN:
09786203686258
DUIN:
20LDP9HVTBL
€ 39,89
We gebruiken cookies op onze website om onze diensten efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. Selecteer daarom "Accepteer cookies"! Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.